Bij AlfaStrada kunt u veilig online betalen via:

Ideal

U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U plaatst uw bestelling in uw winkelmandje en kiest vervolgens iDEAL als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw vertrouwde internet betaalomgeving, waar uw betaling klaarstaat en u de ontbrekende gegevens invult.

Het bedrag wordt onmiddelijk van uw rekening afgeschreven en Alfastrada ontvangt een bevestiging dat uw bestelling betaald is. Vervolgens krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

LET OP! Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden!

Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl

PayPal:

Wat is PayPal?

PayPal is een online systeem waarmee je snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen. Het betaalsysteem wordt wereldwijd gebruikt door particulieren, maar ook door webwinkels en andere bedrijven.

Hoe werkt PayPal?

Wanneer je een rekening op de website van PayPal wilt openen, moet je je registreren met je e-mailadres. Je kunt daarna je bankrekening of creditcard koppelen aan je account. Je e-mailadres is dus gekoppeld aan je persoonlijke PayPal-rekening. Je kunt betalen met je bankpas, creditcard of PayPal-saldo. Je kunt naast ook gebruikmaken van de app van PayPal. Met de app kun je ook online betalen en geld overmaken.

Als je geld naar iemand wilt overmaken die ook PayPal heeft, heb je alleen het e-mailadres van diegene nodig. Als je zelf geld ontvangt, krijg je een bericht en kun je het bedrag zien in je online rekeningoverzicht. Je kunt dit geld vervolgens zelf gebruiken voor een online aankoop of je kunt het overmaken naar je bankrekening.

Bankoverschrijving

Uw bestelling met een bankoverschrijving betalen is ook mogelijk. 

Na het afronden van uw bestelling geeft u aan deze via een bankoverschrijving te willen betalen. Via een email krijgt u het juiste totaalbedrag en onze gegevens voor de betaling door.

Bij een bankoverschrijving kan het langer duren voordat uw bestelling door ons verwerkt kan worden. Wij moeten wachten totdat de betaling daadwerkelijk bij ons is binnengekomen. Pas daarna verwerken en versturen wij uw order.

Wat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?

U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.