Aandrijfas / Cardanas

Informatie

Aandrijfas / Cardanas Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Een rechts binnenste ashelft set voor de: Grande Punto (2005-2009)Punto Evo (2009-....)MiTo (2008-.... Let op: Deze set wordt geleverd met een versterkte tripode (kruisstuk). Deze is anders dan de originele tripode en is niet uitwisselbaar.

  € 169,95
 • Een reparatie set voor de linker aandrijf as  Grande Punto 1.9JTD 8V Punto Evo 1.6 JTD  MiTo 1.4 16V/Turbo/1.6JTD Let op: Deze set wordt geleverd met een versterkte tripode (kruisstuk). Deze is anders dan de originele tripode en is niet uitwisselbaar. Overleg voor bestellen of dit de juiste set is voor uw auto!

  € 99,95
 • Een links binnenste ashelft voor o.a. de: Alfa MiTo Grande Punto Punto Evo Informeer voor bestellen of deze as op uw auto past Let op: Deze set wordt geleverd met een versterkte tripode (kruisstuk). Deze is anders dan de originele tripode en is niet uitwisselbaar.

  € 139,95
 • Onderdeel niet gevonden of heeft u vragen over een onderdeel? Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste onderdeel voor uw auto.U kunt ons bereiken via: Telefoon, WhatsApp, E-mail of via de Live Chat op de site. Wanneer er een onderdeel of accessoire niet te vinden is in onze shop kunnen wij deze waarschijnlijk wel leveren.  Vragen mag en kan...

  € 0,00
Toont 1 - 4 van de 4 items