Sinds 2004 is AlfaStrada.nl het adres voor Alfa Romeo en Fiat onderdelen. 


Wij leveren het complete programma originele onderdelen voor de moderne modellen van Alfa Romeo en Fiat. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de onderdelen voor de klassieke modellen: De Alfa Giulia Super, Bertone en Spider. Ook voor de Alfetta GTV (6) en Alfa 75 kunnen wij nog veel onderdelen leveren.    

Losse onderdelen bestellen voor een auto is lastig. Vaak zijn er meerdere type van hetzelfde onderdeel te kiezen voor een auto. Die verschillen zijn lastig te zien in een webshop. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto. Vraag het ons! 

Voor alle normale gangbare onderdelen kunt u bij ons terecht maar zeker ook voor speciale en sportieve onderdelen bent u bij AlfaStrada op het juiste adres! 

AlfaStrada is officieel leverancier voor Merwede Springs verlagingsets, Ferodo remblokken, Goodridge RVS remleidingen, Agip/Eni olie, Bilstein schokbrekers, Eibach veren en Powerflex PU draagarmbussen.

In eigen werkplaats reviseren wij zelf de originele ATE remklauwen voor de Alfa Giulia/Bertone/Spider en Alfetta/Giulietta/GTV6 en 75.

In onze webshop vindt u een overzicht van deze artikelen. Wanneer er een onderdeel of accessoire toch niet te vinden is kunnen wij deze waarschijnlijk wel leveren. 

U kunt ons hierover mailen, bellen of via WhatsApp een bericht sturen. Wij proberen altijd snel te reageren.


Dagelijks (maandag- vrijdag) verwerken wij de Webshop bestellingen en streven er na om ze deze dezelfde dag te versturen.


Informeer naar de mogelijkheden: Wij gaan graag voor u aan de slag !

AlfaStrada

Perspectief 10

3892 GD Zeewolde

Tel: +31 6 54 78 22 75

Email: info@alfastrada.nl

ING bank rek.nr: NL95 INGB 000 2016880

BTW nr: NL001952396B59

KvK nr.: 39084640